Bemutatkozás

Cégünk

A Propack Kft az 1994-es alapítása óta forgalmaz élelmiszeripari, valamint mezőgazdasági csomagolóanyagokat és -gépeket, beszállítója a legnagyobb magyarországi áruházláncoknak, mezőgazdasági termelőknek és forgalmazóknak és a catering piac szereplőinek. Kínálatunk az egyszer használatos műanyag, papír és környezetbarát csomagolóanyagoktól a nagykonyhai gépeken át a speciális igényeket kielégítő élelmiszeripari előkészítő, feldolgozó és csomagológépekig terjed. Portfoliónkban higiéniai termékek, gyűjtő- és ipari csomagolás eszközei is megtalálhatóak.

Anyacégünk

2005 júliusa óta cégünk a Bunzl csoport tagja. A cégcsoport központja az Egyesült Királyságban, Londonban található. A Bunzl Plc. a londoni tőzsdén (FTSE) jegyzett cég. Testvérvállalataink több mint 31 országában, a világ négy kontinensén vannak jelen. A Propack Kft a cégcsoport közép-kelet-európai régiójához tartozik. E régióban Magyarország mellett Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban és Romániában működnek Bunzl cégek.
A Bunzl Plc.-ről részletesebb információkat a www.bunzl.com honlapon talál.

Csapatunk

A Propack Kft több mint 45 fős gárdája azon dolgozik, hogy pontos, gyors és magas színvonalú szolgáltatásaival kivívja ügyfelei megelégedését. Biatorbágyi és miskolci telephelyeink szolgáltatásai a rugalmasságunkat, szervizünk és szervizcsapatunk a forgalmazott gépek gyors karbantartását biztosítják.
A Propack Kft a Bunzl csoport tagjaként ügyfeleinek a hosszú távon is megbízható, biztonságos kiszolgálást, a Bunzl cégcsoport a regionális jelenlétével pedig a széleskörű nemzetközi hátteret kínálja.

Elavult böngésző

A jobb élmény érdekében tartsa a böngészőjét mindig frissítse Ellenőrizze itt a legújabb verziókat.